Tjen penge på youtube: Oficielle Retningslinjer

Googles retningslinjer for at tjene penge på Youtube. Ofte kan regler og hjælp være svære at finde på Google. Nedenfor ser du Youtubes retningslinjer for intjening. Du kan også finde dem her.

Læs også

 

Hvordan kan jeg tjene penge på mine videoer?

Når din video er indsendt, og du får godkendelse til at tjene penge på den, placerer YouTube annoncer i eller i nærheden af videoen. Når du har forbundet en AdSense-konto til din YouTube-konto, tjener du penge på annoncerne. Få flere oplysninger

Hvor meget kommer jeg til at tjene på mine videoer?

Din indtjening afhænger af flere faktorer. De to vigtigste faktorer er typen af annoncer og prissætningen af de annoncer, der vises i forbindelse med dine videoer.

Hvilke typer videoer er kvalificerede?

En video kan kun blive kvalificeret, hvis du har de globale kommercielle brugsrettigheder til hele dens indhold, og hvis den overholder vores Servicevilkår og retningslinjer for fællesskabet.

Det betyder, at du selv har skabt alt i din video, og du ikke sælger eksklusive kommercielle brugsrettigheder til en anden. Hvis din video har indhold, der er skabt af andre, skal du have deres skriftlige tilladelse til at bruge og tjene penge på den.

Du kan også få del i indtægtsgenereringen fra kvalificerede coversangsvideoer. Få flere oplysninger

Eksempler på videoer, som kunne være kvalificerede:

 • Du har filmet din kat, og der er ingen baggrundsmusik.
 • Din video indeholder royaltyfri musik, og du kan bevise de kommercielle rettigheder ved hjælp af direkte links til sangen og gældende licens.
 • Din vens band skrev og indspillede en sang til din video og erklærer på skrift, at du må bruge den og tjene penge på den.

Hvilke videoer er IKKE kvalificerede?

Din video er ikke kvalificeret, hvis den har indhold, som du ikke har skabt eller har fået tilladelse fra skaberen til at bruge. Du skal være i stand til at vise skriftlig tilladelse for følgende videoelementer:

 • Lyd: Ophavsretsligt beskyttede lydoptagelser, live-optrædener, baggrundsmusik osv.
 • Klip: billeder, logoer, software, optagelser fra videospil osv.
 • Ethvert andet indhold, som du ikke ejer globale kommercielle brugsrettigheder til.

Eksempler på videoer, som IKKE er kvalificerede

 • Din video indeholder en sang, du har købt til personlig brug (f.eks. købt på iTunes eller i en butik), men du har ikke fået en kommerciel licens.
 • Du har fundet en video på internettet, og du kan ikke bevise, at den er i det offentlige domæne.
 • Du synger ord fra din ophavsretsligt beskyttede favoritsang, og der er lyd i baggrunden, der er beskyttet ved ophavsret, såsom instrumental- eller karaokelydspor.
 • Du har brugt andres indhold uden tilladelse, men du har endnu ikke modtaget en ophavsretslig meddelelse på din video.
 • Din video angiver ikke korrekt tilskrivning eller kreditering, som en licens kræver.

Hvis din video ikke er kvalificeret, kan den blive fjernet fra YouTube.

Mere om Youtube Partnerskab her.

Kommentarer

Skriv et svar