Sådan tjener du penge på Youtube

Youtube er verdens bedste og største video website, og her kan du tjene penge 🙂 Rigtigt mange lægger videoer op på Youtube hver dag, og rigtigt mange tjener penge på deres youtube kanal. Nogle tjener mindre beløb hver måned, andre lever rigtigt godt kun af indtægter fra Youtube. Det er med andre ord muligt at lave skillinger på Youtube.

Læs også

Kom igang med at tjene penge på Youtube:

Der er nogle enkle skridt du skal igennem, ud over at du selvfølgelig skal have oprettet en Youtube kanal, lavet alle de indstillinger der skal på der, og så have lagt videoer på på din kanal. Du ender med at blive Youtube Partner, når du laver en indtjening på youtube.

  1. Læs de officielle retningslinjer som forudsætning for at tjene penge på youtube
  2. Aktiver “Youtube Indtægtsgenerering“.
    Du kan godkende din youtube konto til at kunne tjene penge. Det gør du på dette link: https://www.youtube.com/account_monetizationNæste skridt er ikke nødvendige til at starte med:
  3. Knyt din Google Youtube konto til Google analytics (valgfrit, men at anbefale)
  4. Senere kan du også knytte din youtube og google analytics til Google Webmaster Tools.
  5. Og sidst men ikke mindst, kan du igen, endnu senere, benytte dig at gode værktøjer som Google AdWords stiller gratis til rådighed.

 

Link til siden Sådan tjener du penge på youtube.com. Youtubes retningslinjer kan læses her: Youtube Officielle Retningslinjer for Partnerskab og indtjening.

Kommentarer

Skriv et svar