Google underretninger – Google Alerts dør … også

Google Rest In PeaceGoogle Alerts, var et super super fedt værktøj fra Google. Med Alerts kunne du overvåge nettet, baseret på søgeord du selv valgte.

Men, ligesom googles RSS læser “Google Reader”, er Alerts stille og roligt ved at begrave sig selv. Den service leverer simpelt hen, dårligere og dårligere resultater med tiden. Min forudsigelse er, at der ingen længe, som med Google Reader, kommer en nekrolog i google news (den dør måske også), om at Google Alerts lukkes.

Det er super ærligt, det er/var en gratis funktion til overvågning, konkurrentovervågning, brandovervågning med videre. Selv om jeg er inkarneret og loyal Google bruger, synes jeg det for tiden, går den forkerte vej. De dræber services der har været velfungerende i mange år, og pusher mere og mere, for at få dine oplysninger ind i Google, og Google Plus. Det er nu også et godt produkt, men til tider kan man føle sig bondefanget.

Hvis ikke du deltager i Googles univers, ryger du ud, ned, væk osv. P.t. er det sådan, at hvis du ikke som virksomhed har en Google Plus profil, vil din repræsentation i Google tage skade, din adresse kan være forkert, dine oplysninger og billeder det samme.

Ærgeligt at Alerts lider, som det er nu, synd at Google glemmer disse produkter osv.

Jeg har tit håber på at Google ville være ærlige og tilbyde en Google konto, der koster. En premium Google Account, hvor du kan tilvælge ydelser, fravælge reklamer osv. Men det kommer måske en dag. Jeg ved i hvert fald, at jeg gerne betalte for alle de ydelser jeg bruger Google til.

Google Underretninger / Google Alerts . R.I.P. 🙁

 

 


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar