Google + blev til +Dig

Google har opdateret sin startside. Lige nu vil de gerne fortælle at du er “+Dig”. 

Går du på google.dk, ser du i dag en fil pil der peger på deres lille ændring. Google+ er blevet til +Dig. De har skiftet navnet i Google topmenu på deres sider. Umiddelbart er navnet “+Dig” ikke fedt. Det fungerer ikke rigtigt på dansk, men om kort tid, har vi vel accepteret det nye navn. Sjovt nok, så kalder Google det “+Du” i deres introduktion. Ups Google 🙂 +Du - Goolge Plus Dig

Det er ikke lang tid siden, at de introducerede topmenuen på alle deres sider. Det var selvfølgelige med den interesse, at binde flere produkter sammen, og fortælle om alle de ting de tilbyder.

 

Google Menu +Dig

Jeg har tidligere skrevet, at jeg savnede en egentlig integration mellem produkterne, men må sige at de er ved at være der. Det kan ikke vare længe før de kan tilbyde en betalingsindgang, ud over deres Google Aps-produkt. Jeg er storforbruger af deres services, og vil gerne betale et beløb for adgang til deres produkter, generelt. Jeg kan finde på mange bonus  features, der kunne få brugerne til at betale. Jeg savner dog stadig en bedre integration med Google Docs og særligt en Offline-mulighed.


Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Skriv et svar