Anbefalede online værktøjer

Som professionel indenfor online forretning, anvender jeg mange online værktøjer til dagligt. Mange af dem kan du med stor fordel anvende selv, til dit arbejde, webshop, hobby eller egne online forretninger.

En del af de anbefalede links er affiliate links og du vil kun finde links jeg anbefaler og er af høj kvalitet.

 

Design

99designs dkHar du brug for nyt design til din hjemmeside eller blog, er 99designs er af det bedste steder at hente nyt design. 99Designs er billigt og ekstremt let at gå til. Du køber adgang til en pakke

Introduktion til 99Designs.com

 

 

 

Hosting og webhoteller

Uden sammenligning er Unoeuro den udbyder jeg vil anbefale aller højest. Jeg har erfaringer med andre, både danske og amerikanske, men Unoeuro slår dem på mange ting. De er billige, ekstremt nemme at arbejde med i deres kontrolpanel og deres support svarer hurtigt. Jeg kan anbefale deres 1 euro (unoeuro) produkt, det plejer at være rigeligt til de fleste.

Se eksempelvis på UnoEuro Bronze produkt til 9,- kr/mdr.

 

Statistik

Google Analytics: Det er sjovt og vigtigt at måle din trafik. Uden den viden kan du ikke sige hvad der virker og hvad der ikke virker. Jeg anvender Google Analytics til webstatistik, det er gratis og let at komme i gang med. Afhængig af hvilket system du bruger på din hjemmeside, så er det let at installere. Derudover er det let at komme i gang med. Læs mere om Google Analytics her på siderne, eller på www.google.com/analytics/.

Kommentarer

Skriv et svar